Med omtanke om de dina

Vi har all förståelse om det känns underligt att planera inför sin egen bortgång när man är mitt i livet. Men det är nu du ska göra det. En dag är det för sent. Se det som en omtanke om dina efterlevande – omtanken att inte lämna dem i osäkerhet om dina önskemål den dag du inte längre kan uttrycka din vilja.

Fyll i i Livsarkivet innan det är för sent

Om du vill vara säker på att dina närmaste ska få tillgång till viktiga papper, som testamente, livförsäkring, gåvobrev, lagfart, samboavtal, äktenskapsförord o.s.v. – när de som bäst behöver det – ska du se till att skaffa och fylla i ett viktigt dokument som vi kallar Livsarkivet. 

Har du önskemål inför din egen begravning, när det gäller musik, tal, ceremoni o.s.v. – då är det i Livsarkivet du ska berätta hur du vill ha det. 

Allt finns på pränt när du inte längre finns

Den dagen du inte längre finns, ser vi till att dina anhöriga får tillgång till ditt exemplar av Livsarkivet – och de får svaren på alla de frågor som uppstår. 

Du är välkommen in och hämta Livsarkivet så hjälper vi dig att fylla i, förvara och kontinuerligt uppdatera ditt exemplar – utan kostnad och utan förpliktelser. Du kan också välja att fylla i Livsarkivet direkt på www.livsarkivet.se